The Cool Quest

The Cool Quest is bevestigd voor het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn 2019.

Goed nieuws! Het volledige programma tijdens het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn krijgt steeds meer vorm. Vandaag kunnen wij bekend maken dat naast Bizzey, Snelle en Luminize ook The Cool Quest is toegevoegd aan de line-up voor op het Veluwse Vlaggen Industrie hoofdpodium.

The Cool Quest

The Cool Quest is een Nederlandse band die meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam heeft staan. De bandleden ontmoetten elkaar min of meer bij toeval op een jamsessie in 2010. De samenwerking beviel zo goed dat ze besloten om officieel met elkaar te gaan samenwerken. Dit leidde tot hun debuutalbum ‘Funkin’ Badass’, dat in 2014 verscheen. In datzelfde jaar verscheen ook de single ‘Shine’. Na het verschijnen van deze single besloot de band een nieuwe weg in te slaan. De saxofoon werd ingeruild voor een gitaar, wat zorgde voor een meer electronische sound dan voorheen. De huidige sound kan het beste worden omschreven als een mix van klassieke hip hop en moderne popmuziek met een vleugje funk, waardoor het sterk doet denken aan de energie van hip hop uit de vroege jaren 90.

Klik hier voor de volledige line-up van de mainstage.


Vergroot Festivalterrein

Naast het Veluwse Vlaggen Industrie hoofdpodium met onder andere Bizzey, Snelle, Luminize en The Cool Quest, wordt er dit jaar tevens een dance-stage in 1 van de karakteristieke Zwitsalhallen opgebouwd genaamd “de Loods (presented by Kornuit). Een leuk kinderdorp met leuke activiteiten voor kinderen. Ook wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Een programma vol entertainment zodat de Apeldoorner een volwaardig Bevrijdingsfestival in haar eigen stad kan vieren!

Gratis evenement

Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis toegankelijk! Zorg er voor dat je op tijd binnen bent en geniet van al het leuks dat het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn je te bieden heeft. De poorten van het festivalterrein worden op zondag 5 mei om 12:00 uur geopend.

Wil jij niets missen van het Bevrijdingsfestival? Houd dan de FB-pagina in de gaten! Wil jij je bijdrage leveren aan het Bevrijdingsfestival of ben jij benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op via info@deliciousmedia.nl.