Snelle

Snelle bevestigd voor tijdens het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn.

Goed nieuws! Het volledige programma tijdens het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn krijgt steeds meer vorm. Vandaag kunnen wij bekend maken dat naast Bizzey, niemand minder dan Snelle toegevoegd is aan de line-up op het hoofdpodium.

Snelle

Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Snelle is definitief doorgebroken met zijn nieuwe album “Beetje bij Beetje’.

Onlangs heeft Snelle een gouden plaat ontvangen voor zijn nummer “Scars” die ook te beluisteren is op zijn nieuwe album. Snelle was eerder al te horen op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Klik hier voor de volledige line-up van de mainstage.


Vergroot Festivalterrein

Naast het hoofdpodium met onder andere Bizzey, Luminize en Snelle, wordt er dit jaar tevens een dance-stage in 1 van de karakteristieke Zwitsalhallen opgebouwd genaamd “de Loods (presented by Kornuit). Daarnaast is er een “Talenstage” (powered by de Veluwse Vlaggen Industrie) vol met talenten uit de regio, en een SOAP kinderdorp met leuke activiteiten voor kinderen. Ook wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Beachclub SOAP haakt dit jaar tevens aan bij het festivalterrein, waar onder andere de bekerfinale tussen Ajax en Willem 2 wordt uitgezonden. Een programma vol entertainment zodat de Apeldoorner een volwaardig Bevrijdingsfestival in haar eigen stad kan vieren!

Gratis evenement

Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis toegankelijk! Zorg er voor dat je op tijd binnen bent en geniet van al het leuks dat het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn je te bieden heeft. De poorten van het festivalterrein worden op zondag 5 mei om 12:00 uur geopend.

Wil jij niets missen van het Bevrijdingsfestival? Houd dan de FB-pagina in de gaten! Wil jij je bijdrage leveren aan het Bevrijdingsfestival of ben jij benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op via info@deliciousmedia.nl.