Beleef het Bevrijdingsfestival Apeldoorn als VIP op het Traiteur Délicat Vip-Deck!

Op 5 mei vindt de vierde editie plaats van het Bevrijdingsfestival plaats in Apeldoorn. Deze dag geniet je op het Zwitsalterrein van een sfeervol festival met activiteiten voor jong en oud. Voor de echte fijnproever is het ook mogelijk om dit festival als (V)VIP te bezoeken. Als VIP word je volledig in de watjes gelegd tijdens het festival. Zo krijg je toegang tot het VIP-terras van Traiteur Délicat, waar verschillende vooraanstaande Apeldoorners op te vinden zijn.

Als VIP van het Bevrijdingsfestival Apeldoorn kun je onbeperkt gebruik maken van de bar. Zo drink je dus de hele dag de lekkerste drankjes, zonder dat je rekening hoeft te houden of je wel voldoende munten op zak hebt. Daarnaast komt Délicat Smokers inclusief stand ‘op visite’ om de hapjes vanaf de smokers te presenteren voor de VIP-gasten.

VIP-arrangementen

VIP-arrangement (€125,- per persoon)

  • Toegang tot het VIP-deck
  • Onbeperkt bier, wijn & fris
  • Verschillende rondjes hapjes

Bestel je tickets hier.

VVIP-arrangement (€175,- per persoon)

  • Toegang tot het VIP-deck
  • Onbeperkt bier, wijn & fris
  • Onbeperkt gedistilleerd
  • Verschillende rondjes hapjes
  • Rondleiding over het festivalterrein

Bestel je tickets hier.

Als personeelsuitje naar het Bevrijdingsfestival?

Wil je met je hele bedrijf / team gezamenlijk naar het Bevrijdingsfestival? Neem dan contact op met de organisatie voor speciale groepsarrangementen. Hiervoor wordt dan een speciale prijs bepaald zodat je met het hele team de vrijheid in Apeldoorn viert! Dit kan tevens in combinatie met de verschillende sponsorpakketten die beschikbaar zijn. De sponsorpakketten kun je hier vinden.

Steun het Bevrijdingsfestival!

De organisatie doet er alles aan om een bruisend Bevrijdingsfestival te ontwikkelen in Apeldoorn. Naast het hoofdpodium met onder andere Bizzey, Luminize en Snelle, wordt er dit jaar tevens een dance-stage in 1 van de karakteristieke Zwitsalhallen opgebouwd. Daarnaast is er weer een kinderdorp vol met leuke activiteiten voor kinderen en wordt het foodcourt dit jaar extra groots opgezet. Genoeg te beleven dus en als VIP geniet je toch net even wat meer van dit alles. Daarnaast steun je als VIP het Bevrijdingsfestival enorm en zorg je er mede voor dat dit alles mogelijk wordt. Aarzel dus niet en vier de vrijheid op het VIP-deck!