REMMENLOS

RemmenLos begon in 2009 als een gelegenheidsformatie voor een aantal live optredens in het zonnige Spanje. De onderlinge samenwerking en de zeer positieve reacties van het publiek, heeft de band doen besluiten om er een vervolg aan te geven.

Swingend, zo zou je heel kort een optreden van RemmenLos kunnen omschrijven. De harmonieuze en soulvolle samenzang, de uiterst swingende beat van de drums in combinatie met de funky bas, de gevoelige snaar van de gitaar en de gekleurde klanken van de toetsen staan garant voor een swingend avond vol muziekplezier.

‘Alle remmen los’ is dan ook het motto van de band. Van Andre Hazes tot Bruno Mars, van Kensington tot aan de Ladies of Soul, The Gipsy Kings tot Earth, Wind & Fire, Ronnie Flex tot aan James Brown maar natuurlijk niet te vergeten komen de warme exotische Molukse klanken ook voorbij. Voor ieder wat wils staat hoog in het vaandel, vandaar ook de brede repertoire keuze.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.