Bevrijdingsfestival Apeldoorn 2018

LIBERAZIONE

Op 5 mei vieren we de vrijheid, ook in Apeldoorn! Voor het 3e jaar op rij wordt het Bevrijdingsfestival Apeldoorn (voorheen bekend als Liberazione) op het Zwitsalpark  georganiseerd.

Dit jaar met een bredere programmering voor jong & oud. Na de eerste twee jaar DJ’s te hebben geprogrammeerd, heeft de organisatie Delicious Media er dit jaar voor gekozen om ook bands een podium te geven. “Live muziek hoort er nou eenmaal bij op een bevrijdingsfestival en Apeldoorn en omgeving heeft veel talentvolle acts. Daarom hebben we er voor gekozen om het middagprogramma diverse bands te programmeren. Van een zeer talentvolle band als Pangea tot de gerenommeerde Yellow Pearl.

‘s Avonds maken de bands weer plaats voor elektronische muziek om als vanouds tot middernacht het tempo flink op te voeren.” Onder andere Mangø, Enfant Terrible en Tahko zijn geboekt en een legende uit de scene komt het publiek verrassen met zijn nieuwe pseudoniem “the Rocketman”.

Gigant host dit jaar een singer songwriter-podium. Hier wordt aan verschillende lokale en regionale talenten een podium geboden. Ook kinderen zijn van harte welkom! “Vorig jaar waren er ontzettend veel kinderen die hun plezier niet op konden bij het springkussendorp. Daarom kiezen we er dit jaar vol om nog meer entertainment voor kids neer te zetten. Daarnaast wordt het festivalterrein opgevuld met verschillende foodtrucks.” Voor ieder wat wils!